Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Affiliate partnerség

Legyen Ön is partnerünk és nyerjen az együttműködésünkből!
 

A Biofora Herbal Kft, mint az India Cosmetics termékcsalád kizárólagos forgalmazója és a PharmaHemp által gyártott CBD tartalmú termékek legnagyobb magyarországi forgalmazója a következő ajánlatot teszi magánszemélyek részére.

Vásárlóink már tudják, hogy termékeink megbízható minőségűek. Az éppen fennálló helyzet miatt felszabadult időben miért ne dolgozzunk? Ha lehet!

Ennek a lényege, hogy Ön jól járjon, hiszen minimális idő ráfordítással, a következő vásárlása akár ingyenes is lehet!

Hogy mindenki jól járjon, az együttműködés alatt mi megadunk minden segítséget Önnek. Mi kell a sikeres együttműködéshez? Legyen egy kis ideje (ez azt hiszem most mindenkinek egy kicsit több ideje van). Legyen internet kapcsolata és természetesen egy számítógépe (laptop, okostelefon, stb).

Akik használják termékeinket már tudják, hogy hogyan kell használni, tudják, hogy mennyire hatásos, így azt meg tudják osztani ismerőseikkel, barátaikkal az internet segítségével, most hogy be vagyunk szorítva a négy fal közé. És ha már ezt megteszik, miért ne legyen belőle hasznuk!

Mi is ez a haszon? Az Ön közreműködésével érkező vásárlások után Ön kap 10 % jutalékot, amit a webáruházunkban jóváírunk Önnek. Ezeket az összegeket bármikor felhasználhatja vásárlásra, akár rögtön a jóváírás után, vagy gyűjtheti, és amikor összejött a vásárolni kívánt termék ára, akkor váltja be és így ingyen juthat a kiválasztott termékhez.

Mit tegyen ha együtt szeretne velünk működni?

  1. Amennyiben még nem regisztrált a webshopunkba (www.cbdherbal.hu), kérjük tegye meg itt.

  2. Mielőtt regisztrálna kérjük írja meg nekünk, hogy partnerünk szeretne lenni a biofora.siofok@gmail.com címre.

  3. Ha már regisztrált vásárlónk, úgy csak annyi a dolga, hogy jelezze felénk a 2. pontban megadott email címen, hogy partnerünk szeretne lenni.

  4. A regisztráció után az Ön által megadott email címére fog kapni tőlünk egy levelet, melyben benne lesz az Ön regisztrációja alatt elkészült link, amit csak tovább kell küldenie ismerőseinek, vagy akinek gondolja.

  5. Amennyiben szükséges szívesen előkészítünk egy levelet amiben szerepelni fog az Ön saját linkje, így nem kell vesződni a levél megírásával sem. Természetesen ezt a levelet kiegészítheti saját gondolataival, tapasztalataival, vagy bármivel amit még szeretne elmondani annak akinek küldi.

  6. Az Ön által elküldött levélben szereplő linkre rákattintva valaki vásárol nálunk, annak a „jutalékát” jóváírjuk az Ön regisztrációja alatt, így nyomon tudja követni, hogy áll a virtuális számlája, mekkora összeg van már rajta.

  7. A számláján szereplő összeg beváltása csak Önön múlik, ha akarja rögtön a jóváírás után felhasználhatja vagy gyűjtheti is és akkor használja fel, ha összegyűlt rajta az az összeg amivel ingyenesen megszerezheti a kívánt terméket.

  8. Végezetül, ha valami nem érthető, vagy más kérdése merült fel, kérem jelezze felénk.

Üdvözlettel

Biofora Herbal Kft. csapata