Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egy kapszula szépségrutin

Egy kapszula szépségrutin

A mindennapi szépségrutinunkat kívülről kezdjük; arclemosással, hidratálással, sminkeléssel, hajápolással… De vajon belülről is mindent megkap bőrünk, hajkoronánk és körmeink annak érdekében, hogy még ragyogóbbak és egészségesebbek legyünk?

Itt van egy titok: Natur Tanya® Szerves SZÉPSÉGVITAMIN

egy kapszula szépségrutin, mert a szépség belülről fakad!

Natur Tanya szerves szépségvitamin 

Különbözőek vagyunk, de minden nő gyönyörű. Egyben azonban egyetérthetünk: a szépség az egészséges és fényes hajban, az ápolt bőrben és ép körmökben rejlik.
 

Neked fejlesztettük.

Mert minden nő gyönyörű. 
A Natur Tanya szépségvitamin 19 féle bioaktív összetevővel támogatja belsőleg a külső szépségápolási rutinokat a bőr, a haj és a körmök szerkezetének és egészségének javításával. Kúraszerű alkalmazása lerövidíti a külsőleges szépségápolási rutinnal töltött időt.  
 

A belső szépség kihívásai

Életünk modern kihívásokkal jár, amelyek befolyásolják a bőrünket, hajunkat és általános megjelenésünket. 

A stressz, a környezeti szennyezés, az elégtelen alvás és nem mindig kiegyensúlyozott és vegyes táplálkozás mind hozzájárulnak ahhoz, milyen a bőrünk, hajunk és körmeink egészsége. 
Külsőnk egy kivetítő, minden testünkben zajló biokémiai folyamat látszik külsőnkön. A tápanyagok hiánya bőrproblémákhoz, fakó bőrhöz, korai bőröregedéshez, hajhulláshoz, hajritkuláshoz és körmeink károsodásához vezet. 

A stressz, az alváshiány és a környezeti szennyeződések további tápanyagokat vonnak el a testünktől. Ezen tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és fehérjék pótlása egy egyszerű módja annak, hogy belülről támogassuk szépségünket.

A belső szépség titka

A Natur Tanya szépségvitamin 19 féle bioaktív összetevővel belsőleg támogatja a külső szépségápolási rutinokat: 
  • Tápanyag a hajhagymáknak
  • Fokozza a keratin képződést
  • Megállítja a hajhullást, serkentik a hajnövekedést
  • Újjáépíti a sérült bőrszöveteket
  • Csökkenti a bőröregedés jeleit
  • Rugalmasan tartja a bőrt és vérereket
  • Elősegíti a szőrtüszők regenerálódását
  • Erősíti, fényesíti és egészségessé teszi a körmöket
 

Mik ezek a szépítő összetevők?

A szépségvitamin alapját nagy mennyiségű mezei zsurló kivonat adja, ami természetes forrása a szerves szilíciumvegyületeknek, melyeknek nagyon kevés elérhető forrása van az étrendünkben, miközben hihetetlenül gyorsan hat a bőr, a haj és körmök egészségére.

A mezei zsurló kivonat tartalmaz bioaktív szelént is, melyhez további egymással szinergiában álló összetevők kapcsolódnak: szerves cink, szerves réz, A-, D3-, E-, C-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-vitamin, folsav, biotin, nagy csalán kivonat, marha kollagén peptidek, L-metionin és L-cisztein kénes, gyulladáscsökkentő aminosavak, melyek nélkülözhetetlenek a bőr, a haj és a körmök egészségének fenntartásához.


Megnövelik a bőr hidratáltságát, fiatalon tartják a bőrsejteket, dúsítják a hajkoronát, csökkentik a hajritkulást, hajhullást, serkentik a hajnövekedést és erősítik a körmöket.

Ne feledd a szépség belülről fakad!

A Natur Tanya jól megkomponált szerves összetevőket kínáló szépségvitamin segítségével, könnyen támogatható a belülről fakadó szépség. Ne feledd, hogy a rendszeres használat és az egészséges életmód a kulcs a tartós eredmények eléréséhez. Tehát miért ne kezdenéd el ma a saját belsőleg ható szépségrutinodat?
 
 
 
 

Mert minden nő

 

gyönyörű.