Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hidegen sajtolt olajok

Mindenkori célunk a legjobb minőségű, hidegen sajtolt olajok gyártása. Mert az ilyen olaj finom és egészséges. Hogyan garantáljuk mindezt?

Termékeink kiváló minősége elsősorban az alapanyagok körültekintő kiválasztásán és a megfelelő gyártási körülmények közt történő feldolgozásán múlik, melynek folyamatába számos ellenőrzési pontot iktatunk be, hogy a fogyasztó minden egyes alkalommal valóban kimagasló beltartalmi értékű és ízű termékeket találjon a Grapoila címkével ellátott csomagolásban.

Az alapanyag-beszerzés során rendkívül körültekintően járunk el. Elsősorban hazai, illetve európai uniós termelőktől vásárolunk, akikkel szoros kapcsolatban állunk, időnként pedig lehetőségünk nyílik a termesztés teljes folyamatát végig kísérni. A magok minőségi tárolását és feldolgozását az üzem legszigorúbb élelmiszeripari tanúsítványai (HACCP, FSSC 20000, GMP) garantálják. A gyártó üzem 100%-ban gluténmentes, oda glutén tartalmú élelmiszer nem kerül be, ezt az Európai Gluténmentes Szövetség (AOECS) minősítése is igazolja. A bio alapanyagok feldolgozására pedig szintén rendelkezünk a szükséges engedélyekkel és potenciállal.

A szigorú élelmiszeripari és minőségbiztosítási előírások betartásán túl maga a gyártási módszer biztosítja a Grapoila olajok kiváló minőségét. Az igen nagy hatékonysággal dolgozó, saját fejlesztésű, csigás présgépeken történő sajtolásnak köszönhetően (a hagyományos, extrahált olajok gyártási módszerével ellentétben) nincs szükség az alapanyag hőkezelésére, adalékok, vegyszerek hozzáadására. A hidegsajtolással kinyert olajok teljes egészében tartalmazzák a magok természetes, értékes tápanyagait, visszaköszön azok eredeti ízvilága, ezért nagyon egészségesek és finomak.

A kipréselt olajat ‒ a szükséges méréseken ‒ túl érzékszervi próbának is alávetjük. Ha a minőség a kóstolás során is bizonyosságot nyer, megkezdődhet a gyártás, szűrés és palackozás folyamata. Az olajokat sötét színű üvegbe töltjük, ezáltal fényvédett helyen hosszú ideig megőrzik minőségüket. Valamennyi Grapoila termék rendszeres laborvizsgálatokon esik át, a tápértékadatok ellenőrzése érdekében.

Mi sem bizonyítja a Grapoila minőséget jobban, mint az a sok-sok elismerés és díj, melyet termékeink számos, jelentős kiállításon és versenyen szereztek az elmúlt években. A Grapoila olajok, gourmet termékek évről-évre lenyűgözik az ételkóstoló versenyek, szakkiállítások neves szakértőkből álló zsűritagjait mind a hazai, mind nemzetközi színpadokon.

Rendezés: