Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pharmahemp - GMP minősítése

Pharmahemp - GMP minősítése
A PharmaHemp hivatalosan is a „Helyes gyártási gyakorlat” (GMP) tanúsítványával rendelkezik mint kozmetikai termékek gyártója az ISO 22716: 2007 globális szabvány szerint. A GMP betartását ellenőrzéssel igazolta és megerősítette a világ egyik vezető tanúsító testülete, a Bureau Veritas.

A PharmaHemp GMP tanúsítvánnyal rendelkező vállalat

Minőség, megbízhatóság!

A PharmaHemp hivatalosan is a „Helyes gyártási gyakorlat” (GMP) tanúsítványával rendelkezik mint kozmetikai termékek gyártója az ISO 22716: 2007 globális szabvány szerint. A GMP betartását ellenőrzéssel igazolta és megerősítette a világ egyik vezető tanúsító testülete, a Bureau Veritas. A tanúsított GMP rendszerrel a PharmaHemp biztosítja, hogy termékeiket következetesen a legmagasabb minőségi előírások szerint állítja elő és ellenőrzi.

Valójában a jelenlegi PharmaHemp GMP rendszerük meghaladja a kozmetikai termékek előállításának alapvető GMP követelményeit, és sokkal szigorúbb követelmények teljesítésére lett beállítva, úgy mint a gyógyszerészeti GMP.

Folyamatosan törekszenek a minőségi megfelelés javítására és annak biztosítására, hogy termékeik továbbra is megfeleljenek és meghaladják a szabályozási követelményeket, melyet az iparág megkövetel. A képesítési folyamat során megállapították, hogy minden helyiségük (raktár, gyártóberendezés) és műszaki berendezéseik megfelelnek a legmagasabb szintű GMP gyógyszerészeti előírásoknak.

Helyes gyártási minőség

vissza a CBD olajokhoz