Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

India Natúr kenderfehérje (protein) I 500 gr

Ár:
3.379 Ft (2.661 Ft + ÁFA)
A kenderfehérje por egészségesebb és teljesen organikus alternatívája a népszerű fehérjekiegészítőknek.
Gyártó: India Cosmetics Sp. z.o.o.
Elérhetőség: Raktáron
Értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségherbál pontok: 234
Várható szállítás: 2020. október 22.
Menny.:db

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és összetevők

✔ A kenderből származó növényi fehérje a természetes kiegészítők legjobb forrása. Az összes növény közül a rostos kender tartalmazza a legjobban a könnyen emészthető és könnyen felszívódó fehérjét, amely teljesen új ízérzéssel gazdagítja a napi étkezését.

✔ 2 evőkanál (RDI- ajánlott napi bevitel) kenderfehérje nemcsak fehérjében gazdag, hanem szervezetünknek mind a 21 létfontosságú aminosavát is biztosítja, amelyeket testünk önmagában nem képes előállítani.

✔ Az India kenderfehérje-por napi adagja értékes BCAA-k (elágazó láncú aminosavak) forrása is, amelyek alapvető fontosságúak a különféle sportoknál (ideértve a testépítést és a fitneszt)  kiegészítésként. Az India kenderfehérje-porban található aminosavak támogatják az izomtömeg növekedését.

✔ Ez is egy ízletes módszer a vegetáriánusok és a vegánok étlapjának kiegészítésére növényi fehérjével, amely egészséges alternatívája a húsnak és a halnak. A növényi fehérje támogatja az agy és a máj működését, erősíti az immunrendszert, a bőrt, a körmöket, a csontokat és a hajat, valamint megtisztítja a méreganyagoktól a testet.

✔ Hogyan lehet kenderfehérje-port fogyasztani? A kenderfehérje-por elkészítésének legfinomabb módszerei a tejfehérje koktél, omlett, zabkása, müzlivel vagy túróval, friss gyümölcs öntetként vagy tésztaszószként.

Tápláló protein koktél receptje: keverje össze a banánt, a narancsot, a joghurtot és 30 gr India kenderfehérjét. Hűtve tálaljuk!

Mennyiség 500gr

Receptek

Kendermagos saláta öntet

Hozzávalók:

3/4 csésze kendermag

2/3 csésze víz, szükség esetén lehet több is

3 datolya

2-3 fokhagyma gerezd, lehet több is, ha szereted

1 ek almaecet

2 ek citromlé

1 tk szárított oregáno

1 tk szárított petrezselyem

só, bors ízlés szerint

Elkészítés:

Tegyük a kendermagot egy közepes tálba és engedjünk rá annyi vizet, hogy ellepje. Hagyjuk ázni 2-3 órát, de áztathatjuk egy éjszakát is.

Áztatás után addig öblítsük, míg a víz tiszta nem lesz.

Helyezzük a kendermagokat, a vizet, a datolyákat, a fokhagymát, az ecetet és a citromlevet a turmixgép táljába, és keverjük, amíg sima nem lesz. Ha túl sűrű adjunk hozzá még vizet.

Helyezzük a keveréket egy tálba, adjuk hozzá az oregánót és a petrezselymet, és alaposan keverjük össze.

Ízesítsük sóval és borssal.

Tároljuk az öntetet légmentesen lezárt tartályban a hűtőszekrényben.

 

Szuper saláta az immunrendszer erősítéséhez

Hozzávalók:

  • Fél centiméter gyömbér
  • 1 kis gerezd fokhagyma
  • Kis csokor petrezselyem
  • 1 sárgarépa
  • 1 kis cékla
  • 1 kelkáposzta levél
  • 1 kis zeller szár
  • 1/2 citrom
  • 1/2 érett avokádó
  • 1-2 teáskanál kenderolaj
  • 1/2 teáskanál pirított szezám olaj
  • kendermag

Elkészítés:

Egy edénybe tesszük az összes hozzávalót a következő sorrendben:

Reszeljük le a meghámozott gyömbért.
Törjük össze a fokhagymát.
Vágjuk finomra a petrezselymet.
A sárgarépát és a céklát lereszeljük.
Feldaraboljuk a kelkáposzta levelet.
Feldaraboljuk a zellert.
Hozzáadjuk a citromlevet.
Kockára vágjuk az avokádót.
Adjuk hozzá a kendermagolajat és szezámolajat.
Megsózzuk.
Keverjük össze és a tetejére szórjunk kendermagot.

 

Kendermag leves (első fogás)

Hozzávalók:

  • 225 g őröletlen, egész kendermag;

  • 225 g mandula;

  • 2-3 szelet tönkölyből készült kenyér;

  • 100 g finomítatlan nádcukor;

  • ½ kiskanál gyömbér;

  • 250-300 ml zöldségleves lé;

  • 1 csipet sáfrány;

  • só, fűszerek ízlés szerint.

Elkészítés:

Lassú tűzön addig forraljuk a megmosott kendermagokat, amíg fel nem hasadnak. Szűrjük le (a főzővizet tegyük félre), majd az előre beáztatott, hántolt mandulákkal egy mozsárban, zúzzuk össze. Adjuk hozzá ezután a kenyeret, a leves levét, a cukrot, a sáfrányt, a sót és egyéb, ízlés szerint választott fűszereket, például friss rozmaringot, zsályát. Tegyük fel újra a tűzre, alacsony lángon, kevés főzővíz hozzáadásával, folyamatos kevergetés mellett melegítsük fel, amíg nem érjük el a kívánt sűrűséget.

 

Kenderproteines receptek

Happy Hemp Superfood” reggeli

Hozzávalók:

  • 1 nagy érett banán
  • 1 kis fagyasztott banán
  • 1 púpos evőkanál kenderfehérje
  • 1 púpos teáskanál makapor
  • 200 ml tej
  • 1 púpos teáskanál tahini

Tehetünk bele még szárított kókuszt vagy friss bogyós gyümölcsöket is.

Elkészítés:

Vágjuk apró darabokra a friss banánt. Tegyük egy kancsóba a fagyasztott banánnal együtt, adjuk hozzá a kenderfehérjét, a makaport, a tahinit és a tejet. Addig keverjük, mís sima krémszerű nem lesz.

Fogyaszthatjuk pohárból, vagy hozzáadhatjuk a friss gyümölcsöket és tálból kanállal ehetjük.

 

Természetes fehérjegolyók kakaó, kender, chia és lenmaggal

Hozzávalók:

  • 2 teáskanál kenderfehérje
  • 2 evőkanál őrölt lenmag
  • 1 teáskanál chia mag
  • 5 evőkanál őrölt mandula
  • 2 evőkanál kakaópor
  • 1 evőkanál juharszirup (vagy méz)
  • 1/2 teáskanál vanília kivonat

Elkészítés:

Daráljuk le a mandulát és a lenmagot diódarálóval (ha nincs vásároljon mandulát és lenmagot darálva).

Tegyük az összes hozzávalót egy keverőtálba és egy kanállal addig keverjük és nyomkodjuk, míg a tál tartalma egyenletesen nedves lesz. Ez akár 1-3 percet is igénybe vehet. A lényeg, hogy az egész egy massza legyen. A masszát osszuk el 7 teáskanálnyi részre és gyúrjuk belőlük golyókat. Azonnal fogyasztható. Tároljuk hűtőben.

 

Hemp Power Protein Smoothie

Hozzávalók:

  • 1 nagy érett banán
  • 3 púpos evőkanál fagyasztott áfonya
  • 1 evőkanál kenderfehérje por
  • 1 púpos teáskanál őrölt lenmag
  • 2 púpos teáskanál tahini
  • 200 ml rizstej
  • Ízlés szerint meghintjük hántolt kendermaggal (nem kötelező)

Elkészítés:

Helyezzük az összes hozzávalót egy keverőtálba vagy turmixba.
Keverjük össze, amíg krémes, sima nem lesz.
Szórjunk rá néhány hántolt kendermagot (nem kötelező).
Azonnal fogyaszthatjuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés