Leírás és összetevők
✔ A kenderből származó növényi fehérje a természetes kiegészítők legjobb forrása. Az összes növény közül a rostos kender tartalmazza a legjobban a könnyen emészthető és könnyen felszívódó fehérjét, amely teljesen új ízérzéssel gazdagítja a napi étkezését.
✔ 2 evőkanál (RDI- ajánlott napi bevitel) kenderfehérje nemcsak fehérjében gazdag, hanem szervezetünknek mind a 21 létfontosságú aminosavát is biztosítja, amelyeket testünk önmagában nem képes előállítani.
✔ Az India kenderfehérje-por napi adagja értékes BCAA-k (elágazó láncú aminosavak) forrása is, amelyek alapvető fontosságúak a különféle sportoknál (ideértve a testépítést és a fitneszt) kiegészítésként. Az India kenderfehérje-porban található aminosavak támogatják az izomtömeg növekedését.
✔ Ez is egy ízletes módszer a vegetáriánusok és a vegánok étlapjának kiegészítésére növényi fehérjével, amely egészséges alternatívája a húsnak és a halnak. A növényi fehérje támogatja az agy és a máj működését, erősíti az immunrendszert, a bőrt, a körmöket, a csontokat és a hajat, valamint megtisztítja a méreganyagoktól a testet.
✔ Hogyan lehet kenderfehérje-port fogyasztani? A kenderfehérje-por elkészítésének legfinomabb módszerei a tejfehérje koktél, omlett, zabkása, müzlivel vagy túróval, friss gyümölcs öntetként vagy tésztaszószként.
Tápláló protein koktél receptje: keverje össze a banánt, a narancsot, a joghurtot és 30 gr India kenderfehérjét. Hűtve tálaljuk!
Mennyiség | 250gr |