Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Natúr Kozmetikumok

Az INDIA kozmetikumokat kivételesen lágy formula jellemzi természetes kenderolajjal, amelyek intenzív hidratálást biztosítanak, csillapítva az irritációt és fellazítva a feszes bőrt. Az olaj - könnyű állaga miatt - nagyon gyorsan felszívódik, és selymesen puha tapintásúvá teszi a bőrt. A benne található tápanyagok gyorsan csökkentik a meglévő ráncokat és késleltetik a bőr öregedési folyamatát, az első alkalmazás után a kívánt eredményt hozva. Az INDIA termékei az egyetlen olyan kozmetikumok a piacon, amelyek kenderolajat használnak az átfogó testápoláshoz.

A Közép-Ázsiából származó növény Cannabis Sativa (kender) növényből préselt olaj innovatív alkalmazásra talált a kozmetológiában. A kutatások azt mutatják, hogy a kender antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és esszenciális zsírsavakban gazdag, amelyek segítik a száraz bőr hidratálását és az irritáció csillapítását. A kendermagolaj vitaminokban gazdag , foszfolipidekben, fitoszterolokban, ásványi anyagokban és klorofillban.

Ennek a növénynek az orvosi tulajdonságait alkalmazták az INDIA kozmetikumok új sorozatában. Az Ön számára  hoztuk létre a kender alapú termékek sorozatát, test- és hajápolásra.

Rendezés: