Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Virlaza és a vírusok

VirlazaTM és a vírusok

Izrael mindig élen járt a gyógyászati fejlesztésekben, ezt bizonyítják azok a hírek is, hogy náluk javult a Covid-19 helyzet.

A LibiPharm és az R.R. ECO Med Ltd. együttműködve kifejlesztették a VirlazaTM névre keresztelt szert, amely ígéretes eredményeket mutat a COVID-19, a tüdőgyulladás, az influenza, az akut légzési distressz szindróma kezelésében, amelyet a szervezet koronavírusra adott válasza (COVID-19) okoz. A VirlazaTM immunmodulációs mechanizmuson keresztül hat.

A VirlazaTM széles körben forradalmasítja az immunológiai rendellenességek terápiáját, hatékony a fertőző betegségek kezelésében, a szepszis okozta citokin-viharral járó gyulladásos reakciók csökkentésében, valamint a hipoxiás állapotok és a tüdőgyulladás kezelésében.

A VirlazaTM tüdőgyulladásban kifejtett hatásának vizsgálata a gyulladás, a légutak átalakulása, a légutak túlérzékenységének jelentős csökkenését és a károsodott tüdő működés és a tüdő oxidatív stresszének enyhülését mutatta.

A VirlazaTM hatásmechanizmusát számos ország vezető virológiai és immunológiai laboratóriumában tanulmányozták. Megállapították, hogy a VirlazaTM jelentősen csökkenti a teljes vérsejtek, a hörgő hámsejtjeinek és a COVID-19 szindróma akut és krónikus fázisában jelentős mértékben részt vevő tüdő fibroblasztok hiperaktivációját.

A VirlazaTM-t szedő, COVID-19-ben szenvedő betegek százai a következőkről számoltak be:

⁃ a testhőmérséklet csökkenése,
⁃ a köhögés csökkentése,
⁃ a vér oxigénellátásának növekedése,
- ízületi és izomfájdalmak enyhítése,
⁃ az alvás javítása,
⁃ általános állapot javulása, izzadás csökkentése,
⁃ a fejfájás tüneteinek csökkentése.

Mindez jelentősen lerövidítette a gyógyulási időt.

A VirlazaTM olyan növényi összetevők, - melyeknek egyes fajtái csak Izraelben és különleges körülmények között nőnek - és a Holt-tenger természetes ásványainak különleges kombinációja.

A felsorolt esetekben javasolt a használata:

⁃ Vírusos megbetegedések, beleértve a SARS-CoV-2-t és az influenzát
⁃ Tüdőgyulladás és egyéb légúti megbetegedések
- Az emésztőrendszer fertőzései
⁃ Oxidatív stressz
- bakteriális fertőzések kezelése
⁃ a COVID-19 oltás utáni mellékhatások csökkentése

 

 

A VirlazaTM hatása:

Kiegyenlíti a szervezet immunaktivitását azáltal, hogy megakadályozza a citokin-vihart - az immunrendszer túlreagálását, miközben szabályozza a gyulladásgátló mechanizmusokat.

Keresés