Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Virlaza cseppek - fontosabb összetevői

A 2020-as év nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. A pandémia miatt sok mindent át kellett élnünk, amit nem akartunk.

A megoldás, hogy kilábaljunk ebből a szorult helyzetből, az, ha a lehető legtöbben beoltatjuk magunkat. Csakhogy erre várni kell, nem lehet tudni mikor kerül ránk a sor. A hírekben sokat olvashatunk arról, hogy az oltásig vigyázzunk magunkra. Igyekszünk is, de van, hogy minden igyekezetünk is kevés és valahogy csak elkapjuk ezt a vírust. Ezen felül, arról is olvashatunk, hogy az oltás után kisebb-nagyobb mértékben előfordulhatnak a Covid-19 tünetei.

Mit tehetünk?

Hordjuk a maszkot, tartsuk be az előírásokat és reménykedjünk! De, hogyan kezeljük, ha már a vírus elért minket, vagy az oltás után a különböző tünetek megjelentek?

A megoldás

Izraeli kutatóorvosok - Dr. (Ph.D.) Raziel Ronen és csapata -, fejlesztették ezt a szert, mely a vírusos megbetegedések tüneteit enyhíti és a Virlaza nevet kapta.

(Magyarországon jelenleg étrend-kiegészítőként regisztrált szer)

 

Mi a Virlaza?

A Virlaza-t kifejezetten vírusos tünetek (koronavírus is) enyhítésére fejlesztették ki. Az összetétele olyan anyagokat tartalmaz, melyek segítenek a láz és köhögés csökkentésében, az izom és ízületi fájdalmak enyhítésében és jelentősen lecsökkenti a gyógyulási időt. Természetes anyagokat tartalmaz, melyeknek nincsenek mellékhatásai.

A Virlaza különféle immunkorrekciós terpenoidokat is tartalmaz, amelyeket glicerinnel és alkoholos extrakcióval izoláltak.

A termékünk egyik legfontosabb összetevője a szelén

Tény, hogy a koronavírus-fertőzés miatt elhunyt embereknél a vérplazmában a szelénszint lényegesen alacsonyabb, mint azoknál, akik túlélték. Ezért a szelén szintjének fenntartása nagyon fontos a gyógyuláshoz. Azonban a gyógyszerekben használt szelén nem hatékony a vírusok ellen. A szelént általában réz-elektrolit ipari hulladékaiból állítják elő.

 

Természetes vízforrásokból nagyon kis mennyiség nyerhető, ami drága. A Holt-tenger térségében a források természetes vizeiben a szelén biológiailag hozzáférhető szelenitek és a vírusok elleni hatékony szerves szelénvegyületek formájában található. A bennük lévő szelén százaléka az egyik legmagasabb a földön. A Virlaza-ban használt szelén ezen szelénforrásokból származik.

A Virlaza egyéb összetevőiből néhány, kiemelve

Cink

A cinkről ismert, hogy központi szerepet játszik az immunrendszerben, és a cinkhiányos személyek fokozott érzékenységet tapasztalnak a különféle kórokozókra. Több évtizede tanulmányozták azokat az immunológiai mechanizmusokat, amelyek révén a cink modulálja a fokozott fertőzés iránti fogékonyságot. Nyilvánvaló, hogy a cink az immunrendszer számos aspektusát érinti, a bőr gátjától kezdve a limfociták génszabályozásáig. A cink kulcsfontosságú a nem specifikus immunitást közvetítő sejtek normális fejlődéséhez és működéséhez, mint például a neutrofilek és a természetes gyilkos sejtek.

Zsálya

A hagyományos orvoslásban sokáig a Sage (Salvia) fajokat használták a fájdalom enyhítésére, a test védelmére, az oxidatív stressz ellen, a szabad gyökök eltávolítására, a vérerek képződésére, a gyulladás, a bakteriális és vírusfertőzés stb. ellen. A zsálya (Salvia fajok) mint a fitoterápia feltárásának legújabb fejleménye és annak terápiás szerként való potenciáljának bemutatása. A Salvia fajok természetes, biztonságos és hatékony kezelést jelenthetnek számos betegség és tünete esetén. Az elmúlt évtizedekben a zsálya, különösen a S. officinalis jótékony hatásaival kapcsolatos farmakológiai ismeretek növekedésével ezek az antibakteriális, antioxidáns, gyulladáscsökkentő, szabad gyököket eltávolító és daganatellenes hatású növényi gyógyszerek nagyon hatékonynak bizonyultak.

Bazsalikom

Az új gyógyszerek felfedezésének fontos megközelítése a természetes termékek, például a gyógynövények vagy azok másodlagos metabolitjainak felmérése, amelyek modulálják a fájdalmas állapotokat. Ezenkívül a monoterpének, elsősorban az illóolajok vegyületei, olyan kémiai entitások, amelyek tudományos érdeklődést váltottak ki a fájdalomcsillapításban alkalmazható farmakológiai tulajdonságokkal rendelkező vegyületek sokfélesége miatt. Számos Ocimum Basilicum fajt (Lamiaceae) alkalmaznak a központi idegrendszeri rendellenességek kezelésére a világ különböző részein, és görcsoldó, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatásukról a farmakológiai tudomány gyakran beszámol.

 

A Virlaza csökkenti az oltás utáni tüneteket, segít az immunrendszerünk működésében. Megelőzésre is használhatjuk, hogy nagyobb problémák nélkül tudjunk felkészülni az oltásra, amikor ránk kerül a sor.

 

Keresés