Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Virlaza - Kik a fejlesztők?

Kik állnak a Virlaza mögött?

 

LIBI PHARM

Úttörő, magántulajdonban lévő izraeli gyógyszerfejlesztő cég kifejlesztett egy új, szabadalmaztatott készítményt, amely nagy áttörést jelenthet a jelenlegi globális koronavírus (COVID-19) által okozott akut légzési elégtelenség által jellemzett tünetek kezelésében.

 

Dr. Boris Brill

Orvos Izraelben, egy multidiszciplináris orvosi komplexum a Moshe Ichilov-Soraski Medical Center aneszteziológiai, újraélesztési és érzéstelenítési osztályán dolgozott, az izraeli nemzetközi és hazai MMA-tornák hivatalos orvosa. Családorvosként kezdte a Clalit Klinikán. Jelenleg a Ramat Aviv Medical Centerben és a Leniadóban dolgozik. Kutatási tevékenységet folytat. Felelős a citokin vihar, a szepszis és az akut légzési distressz szindróma elleni gyógyszer klinikai vizsgálataiért. Ő a Libi Pharm vezető klinikai kutatója, felelős a klinikai vizsgálatokért és a betegvizsgálatokért.

 

Dr. Razi Ronen (PhD)

Táplálkozási és gyógynövény szakorvos, szakértő a víztisztítás, a mezőgazdasági biológiai kezelés (természetes növényvédő szerek) és az élelmiszerek, valamint a testápolás és a fájdalomcsillapítók táplálékkiegészítőinek tervezésében és gyártásában. Izraelben az első Természetes Egészségügyi Egyetemen tanult, amely a vegetáriánus és naturalista mozgalomhoz kapcsolódott. Elsőként fedezte fel a táplálkozás légzőrendszerre gyakorolt hatásait, a vércukorszint izomaktivitásra és anyagcserére gyakorolt erős hatását, amely felnőttek és gyermekek asztmáját érinti.

 

Prof. de Paula Vieira

Vezető kutatója a Brazil Tüdő- és Testgyakorlási Immunológiai Oktató és Kutató Intézetnek. BSc (Bachelor of Sciences)-vel rendelkezik sporttudományokban (2001), MSc biológiában (fiziológia és farmakológia - 2003) és Ph.D. címet szerzett a patológia - a tüdő immunopatológiája szakterület (2007) brazíliai Sao Paulo Egyetem Orvostudományi Karán (2007-2009). Első posztdoktori disszertációját alma mater-én, a Sao Paulo Egyetemen, az orvostudományi iskolában, Brazíliában végezte. Prof. de Paula Vieira második posztdoktori disszertációját a németországi Freiburgi Egyetemi Kórház Pneumológiai Osztályán folytatta (2009–2010).

Ezt követően elnyerte az Európai Légzőszervi Társaság és a Marie Currie Alapítvány és az Európai Unió által odaítélt posztdoktori ösztöndíjat. Prof. de Paula Vieria 2010-2011-ben befejezte harmadik posztdoktori disszertációját. Prof. de Paula Vieria több mint 140 nemzetközileg elismert tudományos cikket publikált. Jelenlegi kutatócsoportja (IBEPIPE) preklinikai és klinikai vizsgálatok elvégzésével foglalkozik a légzési és immunválasz területén. A korszerű diagnosztikai és analitikai eszközökkel felszerelve a csoport kutatói arra törekszenek, hogy megértsék a légzőszervi megbetegedésekben szerepet játszó mechanizmusokat, valamint a fizikai és atlétikai testmozgás légzőszervi megbetegedésekre gyakorolt hatását.

Keresés