Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vitaking Kft. - Négyszeres MagyarBrands díjas gyártó

A Vitaking ismét a MagyarBrands díjazottak között

A MagyarBrands Szakmai Bizottságának döntése alapján a Vitaking Kft. KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít. Cégünk mind a négy kategóriában TOP márkának számít.

Elismerést kaptunk a Kiváló Üzleti Márka és az Innovatív Márka kategóriában. Ez azért is hatalmas öröm számunkra, mert így már negyedik éve viselhetjük ezt a megtisztelő címet, hiszen az előző három évben is úgy döntött a Szakmai Bizottság, hogy helyünk van a díjazottak között!

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy idén másodszorra is kiérdemelhettük a Kiváló Fogyasztói Márka elismerést, hiszen ez mutatja azt, hogy országos szinten nagyon magas a Vitaking márka ismertsége és kedveltsége a fogyasztói piackutatások alapján.

Mindezek mellett idén másodszor tudhatjuk magunkénak a Kiváló Munkáltatói márka címet is. Itt a kiválasztás során HR-adatok, a béren kívüli juttatások rendszere kerül mérlegelésre, amelyet egy országos közvélemény-kutatás egészít ki arra a kérdésre keresve a választ, „mennyire lehet jó a márka mögött álló vállalatnál dolgozni?”

A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt. A Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka a pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

Ez egy olyan siker, amit a partnereink, vásárlóink nélkül nem értünk volna el. Minden egyes fogyasztónk és partnerünk hozzájárult ahhoz, hogy ilyen népszerűvé és sikeressé váljanak termékeink és velük együtt a cég és a márka is. Mára elmondhatjuk, hogy Magyarország egyik legkeresettebb márkája a Vitaking lett és ez óriási dolog, nagyon nagy öröm számunkra.