Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hűségpont rendszerünk

A HűségHerbál (Hűségpont) rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy a vásárlásai után kapott pontokat megfelelő és előnyös módon tudja elkölteni. Minden termékünknél megtalálja, hogy megvásárlása után mennyi Herbál jár Önnek. Ezt azt jelenti, hogy a cbdherbal.hu oldalon az összegyűjtött pontokat 100%-osan tudja (1 Herbál 1 Ft-t ér) beváltani.  

Szükséges egy regisztráció (ha még nincs), hogy a vásárlásai után járó Herbálokat megkaphassa és ezt a rendszerünk rögzíthesse. Ezt nagyon egyszerűen ezen a regisztrációs linken  tudja megtenni. Jelenleg a regisztrációt követően a 'Regisztrált vevő' kategóriába fog tartozni, ami egy 3%-os állandó kedvezményt biztosít Önnek. Ezek után az elkövetkező vásárlásai alapján a magasabb kedvezmény kategóriákba kerül át, amely nagyobb kedvezményekkel fog járni, akár az állandó 12%-os engedménnyel is. Ez a mindenkori árból (akciós is) kerül levonásra.

Ha már vásárolt nálunk - és utána regisztrál - akkor a vásárolt összege után visszamenőlegeHerbálokat fogunk Önnek jóváírni, ezzel is elősegítve a következő vásárlásait. Erről email értesítést küldünk majd Önnek.