Natur Tanya® - Élj a Természettel!

Értékeink

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a Natur Tanya® brand egyenlő a tudatosan tervezett, megbízható, egyedi és minőségi táplálék kiegészítőkkel. Termékpalettánk követi a világszerte történő fejlesztéseket, hogy a növényi kivonatok és tápanyagok lehetséges előnyeinek új módjait ismertethessük meg. Megtisztelő az a megszámlálhatatlan pozitív visszajelzés, melyeket az ország minden szegletéből és határon túl is kapunk vásárlóinktól.

 • MAGYAR MUNKAHELYET BIZTOSÍTÓ, 100%-BAN MAGYAR TULAJDONÚ VÁLLALKOZÁS
 • PIACVEZETŐ, MAGAS MINŐSÉGŰ ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK ELŐÁLLÍTÁSA ÉS DISZTIBÚCIÓJA 
 • 33 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT (ANNO 1990’)
 • A LEGÚJABB ÉS LEGTÖBBET KUTATOTT HATÓANYAGOK ALKALMAZÁSA A TERMÉKEKBEN
 • EGYEDI RECEPTÚRÁS TERMÉKPALETTA, KIZÁRÓLAG INNOVATÍV, BRENDELT, SZABADALMAZOTT, STANDARDIZÁLT ÖSSZETEVŐKKEL
 • HANGSÚLYT HELYEZVE A LEGÚJABB GYÁRTÁSTECHNOLÓGIÁKRA 
 • ELŐTÉRBEN A VEGÁN, LAKTÓZ ÉS GLUTÉNMENTES FORMULÁK
 • TERMÉKEINKET FÜGGETLEN, AKKREDITÁLT LABORATÓRIUMBAN IS BEVIZSGÁLTATJUK
 • SZAKÉRTŐ TÁMOGATÁST ÉS TANÁCSADÁST NYÚJTUNK VISZONTELADÓINK RÉSZÉRE, DEDIKÁLT KAPCSOLATTARTÓKON KERESZTÜL, PROAKTÍV ÉS RUGALMAS HOZZÁÁLLÁS MELLETT

A Natur Tanya® életérzés

A Natur Tanya® egy azzal az életérzéssel, ami a természetgyógyászat iránti szenvedély, az egészséges életmód iránti elkötelezettség és a tudományos kutatások proaktív hasznosításának együttesével irható le.

Étrend-kiegészítőink olyan tápanyag koncentrátumok, melyek több ezeréves népgyógyászati megfigyeléseket ötvöznek elméleti tudással, gyakorlati tapasztalatokkal és a legújabb gyártástechnológiákkal, melyek teljesen új kapukat nyitottak meg a prevenció előtt, a hosszú egészséges, minőségi élettartam érdekében. 

Natur Tanya® anno 1990’

1990-ben minden egy szerelemmel kezdődött, amit a természetgyógyászat iránt tápláltak az alapító tulajdonosok. Lelkesedésünk ösztönözte őket, hogy Budapesten az Oktogon tér 4. szám alatti apró kis bioboltunk segítségével szélesebb körben is bemutathassák az alternatív gyógyászati ágak által alkalmazott tápanyagokat. Ez a biobolt a mai napig működik és híres arról, hogy az üzemeltetést továbbra is szakmailag képzett, lelkes csapat végzi.

Köszönetnyilvánítás

„Vásárlóink tapasztalatai és visszajelzéseik bővítették napról-napra alaptudásunkat, mely meghatározója és motorja lett jelenlegi dinamikusan fejlődő cégünknek. Bízunk benne, hogy termékeink iránti elkötelezettségetek nem csak azért nő évről-évre, mert minőségben nem kötünk kompromisszumot, hanem azért is, mert azok mindegyikében ott van, annak a szerelmes lüktetésnek is az energizáló ereje, ami 1990 óta hajt minket előre, egy egészségesebb, mosolygósabb világért.” Pocsai Krisztina és Rudolf Rita alapító tulajdonosok

Hiszünk a prevencióban!

Az optimális táplálkozás és rendszeres testmozgás kulcs az egészséghez. Az életmód és az étkezési szokások megváltozása számos krónikus rendellenesség és betegség fő oka, mely befolyással van mindennapi jó közérzetünkre, egészségi állapotunkra, elősegíti a korai öregedést és rövidíti az élettartamot is.

Manapság mennyiségileg túl sokat eszünk, mégis alultápláltak vagyunk, ezért nagyon fontos, hogy az étrendünkből hiányzó tápanyagokat táplálékkiegészítőkkel kompenzáljuk a szervezet megfelelő felépítése és működése érdekében. Cselekedeteinkkel növelhető az élettartam, de ami még ennél is fontosabb, hogy életünket egészségesen, fitten és betegségektől mentesen éljük le.

Natur Tanya® küldetés  

Küldetésünknek a prevenció fontosságának hirdetése. Egészségünk a test, lélek és szellem egységének harmóniáján és ennek a ténynek a tudatosításán múlik. Szeretnék felhívni a figyelmet a minőségi táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a lelki-szellemi harmónia támogatásának fontosságára. Szeretnénk megértetni az étrend-kiegészítők helyét és szerepét mindebben. Célunk minél szélesebb körben megismertetni azon tápanyagokat, melyeknek koncentrált formái életmódi reformokkal karöltve célzott támogatói a minőségi, hosszú életnek. 

 • Hiszünk a prevencióban
 • Hiszünk az életmódváltás erejében 
 • Hiszünk a tápanyagok fontosságában
 • Hiszünk az arany középútban

Élj a természettel! 
- Natur Tanya®